Allmänt

Antihistamin mot ledvärk?

2017-07-04 23:07 #0 av: Linjen

Hej. Jag har haft ledvärk i mina händer till och från i några år. Gjorde tester hos vårdcentralen som inte visade något alls. Nu har jag mått bra under hela juni och inte haft några symptom alls. Jag har även kunnat belasta händerna utan problem eller några känningar. Men förra veckan kom det sakta men säkert tillbaka. Jag insåg att jag slutade att äta antihistaminmedicin förra veckan då jag är allergisk mot björk och björkpollen säsongen är över nu. Men bara för att testa tog jag en allergitablett imorse och nu är värken borta.

Är det bara en slump eller kan min ledvärk bero på att jag är allergisk mot något? Någon annan som varit med om samma sak?

Anmäl
2017-07-06 23:54 #1 av: Linjen

Det var nog bara en slump, idag har jag haft ont ändå. Jag som trodde att jag hade kommit på något smart. Konstigt ändå att det bara dyker upp sådär efter att ha varit helt symptomfri i nästan en hel månad.

Anmäl
2017-12-13 16:53 #2 av: hellah

Blir så för mig också. Se gärna mitt inlägg på fibromyalgi.ifokus :-)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.