Annons:
Etikettmediciner-och-behandling
Läst 16301 ggr
Mmia
10/18/09, 10:40 PM

Ledactin / Nypozin

Är det någon som provat Ledactin eller Nypozin ?

Vart det någon skillnad ?

Annons:
SandraG
10/22/09, 8:42 PM
#1

Har aldrig hört om någon av dom tyvärr. Men jag vill gärna byta min medicin, värt att kolla upp!

thorntagg
10/26/09, 5:01 PM
#2

Jag skulle gärna vilja veta något om Nypozin, då jag i förrgår köpte en dyr burk av detta medel på hälsokostaffären! Jag har artros i båda händerna och då jag är mycket trädgårdsintresserad så innebär denna sjukdom ju ett svårt avbräck i alla dessa, och förresten alla sysselsättningar. Jag undrar vad "strandnypon" är egentligen? Det står på burken att den innehåller pulver från Rosa canina, och den rosen heter ju stenros så vitt jag vet och inte strandros. Jag har en lång häck med Rosa rugosa på tomten och den får jättestora plattrunda nypon i massor varje år. Kan man inte använda dessa nypon i stället för den dyra hälsokostprodukten? Är det nån skillnad på nyponen??

Jag tål inte de receptbelagda läkemedeln Diklofenak och liknande (som ju f övr bara är symptomlindrande) utan har nu i ungefär ett år prövat med Glucosin som finns i många olika varianter, men jag kan inte säga att jag fått någon varaktig effekt av dom.

Vad säger ni om det här? Har någon prövat Kondroitin? Det är ju också ett jättedyrt preparat som hälsokosthandeln har men som en del säger är bra.

Tacksam för svar säger Thörntaggen

MarHai
10/28/09, 6:31 PM
#3

Här finns att läsa om Nypozin.
Har själv gått i tankarna på att prova det, men det har aldrig blivit av.

/Martina, sajtvärd på kanin.ifokus
Solbackens kaniner
Uppfödning av Holländsk kanin

hejsusanna
11/9/10, 4:08 PM
#4

Hej! jag har börjat att ha problem med artös i mitt högra kneet och har använt litomove men har slutat att hjälpa, mitt knä blev svullen och ont i varje steg, jag var förtvivlad, använde voltaren som hjälpte men kändes som en gummi band i knäet, ej normalt. Tränade hos sjukgymnast men blev inte bättre tills jag hittade nypozin…jag hoppas den slutas alldrig att tilvärka, hos mig svullnaden forsvann efter 2 dagar och kneet känns normalt efter en vecka, jag var forsiktigt och använde en knäskidd under tiden men nu behöver den inte!! på jobbet (sjuksköterska) använder MBT sandaler som avlastar knä. För mig det är den bästa som hände efter min diagnos om artros!!!

Upp till toppen
Annons: